Unibet skal samarbeide med SeaBird Designs AS

At selskap samarbeider sammen er smart, og selve IKEA har vært åpen om at samarbeid skaper og danner nye ideer og kreativitet man ikke visste en gang eksisterte. Derfor velger disse to selskapene, Unibet og SeaBird Designs AS, å lage et samarbeid. Unibet har tidligere gjort noe lignende, men det samarbeidet var med norske, høyprofilerte idrettsstjerner.

Unibet

Unibet er en plattform som tilbyr alt fra kasino på nett og nettpoker til spilleautomater, live tipping, sportstipping, skrapelodd og bingo. Selskapet ble opprettet i 1997 av grunnleggeren Anders Ström, og er i dag en del av Kindred Group. Unibet er en velkjent online gamblinggruppe globalt som er lokalisert i flere land, inkludert Norge.

SeaBird Designs AS

I 2006 ble SeaBird Designs, en bestselgende kajakk-bransje i Norge, grunnlagt av norske Len Ystmark, som har hatt en lidenskap for kajakk i mange år. Len har hatt erfaring i kajakk virksomheten i hele 20 år og har til denne dagen 80 forhandlere i 30 ulike land rundt hele kloden. Selskapet produserer kajakker med kvalitet som er lett sagt verdt pengene. Er du ny og ønsker å vite mer om kajakk kan du lese denne guiden her.

Tanker rundt samarbeidet

Det er ikke sikkert hvordan disse ledene bransjene skal klare å forberede hvert sitt produkt, spesielt fordi de er i to meget forskjellige kategorier. Selve tanken på at noe som angår gambling og kajakk skal samarbeide sammen virker rart, men det kan selvfølgelig skape noen helt unike og interessante kombinasjoner. Eneste gangen du noen gang ville ha sagt ordet “kajakk” og “Unibet” i samme setning før i tiden var når du kunne satse under kajakk i Sommer-OL. Da er det bare å lure på hva slags morsomme ting Unibet og SeaBird Designs vil finne på i framtiden, så vær på utkikk!